طرز تهیه آش عروس ترکیه در ظروف کارال
مواد لازم برای طرز تهیه آش عروس ترکیه در ظروف کارال :
مواد لازم | مقدار |
گوشت گردن با استخوان | 500 گرم |
پیاز (خرد شده) | یک عدد متوسط |
هویج (خرد شده) | یک عدد |
زرده تخم مرغ | 3 عدد |
دانه فلفل سیاه | 10 تا 12 عدد |
آرد سفید گندم | یک پیمانه |
کره | 80 گرم |
لیمو ترش تازه | یک عدد |
فلفل قرمز تند | یک قاشق مربا خوری |
نمک | به مقدار لازم |
طرز تهیه آش عروس ترکیه در ظروف کارال :
گوشت را به همراه مقداری آب با پیاز و دانه فلفل سیاه برای یک ساعت و نیم در قابلمه کارال بپزید. سپس هویج را ریز خرد کرده، گوشت را از استخوان جدا کرده خوب گوشت را ریش ریش کنید و به قابلمه کارال برگردانید. هویج خرد شده را اضافه کرده و با حرارت ملایم اجازه دهید تا خوب آش جا بیافتد.
کره را در تابه کارال گرم شده، گرم کرده یک پیمانه آرد را در کره تفت دهید. سپس گوشت پخته شده را به همراه آرد کره به قابلمه کارال اضافه کرده خوب به هم بزنید تا غلیظ شود. اجازه دهید 10 دقیقه روی حرارت بماند.
لیمو را آب گرفته، زرده تخم مرغ را در کاسه ای خوب هم بزنید 2 پیمانه از آش را به زرده اضافه کنید و آبلیمو را به آن اضافه کنید و هم بزنید. این مواد را به آش اضافه کرده و دوباره هم بزنید، آب و نمک آش را اندازه کنید. این آش نباید شل باشد، فلفل قرمز را در روغن سرخ کرده و روی آش بدهید.