طرز تهیه سوپ تره فرنگی مدرن در ظروف کارال
مواد لازم برای طرز تهیه سوپ تره فرنگی مدرن در ظروف کارال :
مواد لازم | مقدار |
تره فرنگی (تمیز و خرد شده) | 3 ساقه |
سیب زمینی (نگینی خرد شده) | 400 گرم |
فلفل دلمه قرمز (نگینی شده) | یک دوم یک عدد متوسط |
کرفس (خرد شده) | یک شاخه بلند |
قرص عصاره مرغ | یک عدد |
کره | 30 گرم |
فلفل سفید (پودر شده) | یک دوم قاشق چای خوری |
نمک | به میزان لازم |
خامه | یک دوم پیمانه (به دلخواه) |
طرز تهیه سوپ تره فرنگی مدرن در ظروف کارال :
کره را در تابه ی گرم شده کارال گرم کرده و تره فرنگی، کرفس و فلفل دلمه قرمز را همزمان به آن اضافه کنید و برای 2 تا 3 دقیقه به آرامی تفت دهید، توجه داشته باشید که احتیاجی به تغییر رنگ سبزیجات نمی باشند، فقط احتیاج دارید که سبزیجات کمی نرم شده و بوی خامی خود را از دست بدهند. سپس سبزیجات را به همراه سیب زمینی و قرص عصاره مرغ در قابلمه کارال ریخته، یک لیتر آب مرغ یا آب ساده به آن اضافه کرده تا پخت کامل سبزیجات پخت سوپ را ادامه دهید و در آخر نمک و فلفل سفید زده و چاشنی را اندازه کنید. سوپ را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا کمی خنک شود، سپس با استفاده از گوشت کوب برقی یا دستگاه غذا ساز نیمی از سوپ را پوره کرده و دوباره به ظرف برگردانید (توجه داشته باشید که اگر از دستگاه غذا ساز استفاده می کنید سوپ سرد باشد در غیر این صورت امکان پاشیده شدن سوپ به بیرون از دستگاه به علت بخار جمع شده در دستگاه زیاد است) قبل از سرو سوپ مجدداً آن را گرم کنید در صورت استفاده از خامه آن را اضافه کرده و بلافاصله ظرف را از روی حرارت بردارید.
سوپ را در ظرف مخصوص سرو کشیده و روی آن را تزئین کنید.