طرز تهیه چیکن کالیفرنیا در ظروف کارال
مواد لازم برای تهیه چیکن کالیفرنیا در ظروف کارال :
برای هر نفر 3 عدد در نظر بگیرید بعنوان پیش غذا و 5 عدد بعنوان غذای اصلی
مواد لازم | مقدار |
کتف مرغ | 1 کیلو |
پنیر پیتزا مخلوط یا موتزارلا یا هر پنیر کشداری | به مقدار لازم |
تخم مرغ | 2 عدد |
روغن مایع | 1 قاشق غذا خوری |
ریحان خشک | 1 قاشق مربا خوری |
پودر آویشن | 1 قاشق مربا خوری |
فلفل سیاه (پودر شده) | 1 قاشق مربا خوری |
پودر سیر | 1 قاشق مربا خوری |
پودر پیاز | 1 قاشق مربا خوری |
نمک | 1 قاشق مربا خوری |
شیر | 1 پیمانه |
آرد سفید | 1 پیمانه |
پودر نان ریز | 1 پیمانه |
پودر نان پانکو یا پودر نان باگت درشت | 2 پیمانه |
روغن سرخ کردنی | به مقدار لازم |
طرز تهیه چیکن کالیفرنیا در ظروف کارال :
در ابتدای کار ادویه ها را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید. کتف مرغ را بوسیله یک چاقوی تیز از استخوان پایینی جدا کرده و گوشت را به طرف بالا بکشید تا استخوان کاملاً از گوشت جدا شود. کتف های آماده شده را با ادویه مخلوط کرده و روغن کانولا یا هر نوع روغن مایع دیگری را که استفاده میکنید به گوشت زده و برای نیم ساعت در یخچال استراحت دهید.
بعد از این مدت به اندازه یک قاشق مربا خوری پنیر پیتزا یا پنیر موتزارلا را در وسط کتف گذاشته سعی کنید تکههای گوشت را روی آن جمع کرده و سر کتف به شکل توپ دربیاید. کتف های آماده شده را در آرد زده سپس در تخم مرغ بزنید و بعد در آرد سوخاری نرم بزنید و اگر فرصت دارید برای نیم ساعت در یخچال قرار دهید. بعد از این مدت دوباره کتفها را در تخم مرغ و شیر زده و این بار در پودر پانکو و یا پودر نان باگت بغلتانید و در روغن سرخ کردنی فراوان سرخ کنید و به همراه سالاد سرو نمائید.