• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

نماد الکترونیک شرکت کارال
کارال / آموزش آشپزی / انواع خوراک با مرغ / طرز تهیه شاکوتی مرغ هندی در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه شاکوتی مرغ هندی در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه شاکوتی مرغ هندی در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه شاکوتی مرغ هندی در کارگاه آشپزی کارال

مواد لازم برای طرز تهیه شاکوتی مرغ هندی در کارگاه آشپزی کارال :

 

مواد لازم ( برای خمیر ادویه )
مقدار
نارگیل تازه (پوست گرفته)250 گرم
زردچوبهنصف قاشق مربا خوری
فلفل قرمز قلمی بلند6 عدد خشک
دانه گشنیز4 قاشق سوپ خوری
دانه زیره سبز1 قاشق مربا خوری
دانه رازیانه1 قاشق مربا خوری
هل سبز6 عدد
میخک (پودر شده)نصف قاشق چای خوری یا 2 عدد
چوب دارچین2 تکه کوچک
بادیان رومی2 عدد
جوز هندییک چهارم یک عدد
خشخاش سفید2 قاشق سوپ خوری
خمیر تمر هندی2 قاشق سوپ خوری
روغن1 قاشق سوپ خوری
پیاز (خلال باریک شده)1عدد
زنجبیل تازه1 تکه 5 سانتی متری
سیر7 حبه
مواد لازم ( برای مرغ )
مقدار
یک عدد مرغ (خرد شده)یک کیلو و نیم
نمکبه میزان لازم
آبلیمو4 قاشق سوپ خوری
پیاز (بسیار باریک خلال شده)2 عدد
برگ کاری20 عدد (به دلخواه)


 

تاریخچه: شاکوتی غذایی هندی الاصل از منطقه گوا می ­باشد و ریشه در فرهنگ پرتغال دارد. چیزی که این غذا را متمایز می­ کند بو دادن تمام ادویه ­ها قبل از آسیاب کردن  آن­هاست که مزه­ ای خاص و تند را به این غذا می­ دهد. این غذا تند است و مناسب دوران بارندگی مناطق استوایی درست می­ شود که از سرما خوردگی پیشگیری کند.

طرز تهیه شاکوتی مرغ هندی در کارگاه آشپزی کارال :

نارگیل تازه را پوست کنده، پوست دوم را نیز بگیرید و رنده کنید، بعد از آن در ماهیتابه کارال بزرگ بدون روغن، نارگیل را بو داده تا کمی قهوه ­ای شود. زردچوبه را اضافه کرده، کمی بو داده و از ظرف خارج کرده، کنار بگذارید.

در همان ماهیتابه فلفل قرمز، دانه گشنیز، زیره سبز، دانه رازیانه، دانه فلفل سیاه، هل سبز، میخک، دارچین، بادیان رومی و جوز هندی را بو داده تا عطر ادویه ­ها بلند شده و به مشام برسد. از ماهیتابه خالی کرده و در همان ظرف دانه ­های خشخاش را بو داده خالی کنید. ادویه ­ها را در آسیاب قهوه  ریخته و پودر کنید.

در همان تابه کارال بزرگ کمی روغن ریخته پیاز، زنجبیل و سیر خرد شده را تفت دهید تا پیاز طلایی شود و بعد مخلوط پیاز را با نارگیل در آسیاب ریخته و آسیاب کنید. حدود 300 میلی لیتر آب اضافه کرده تا مخلوط به شکل خمیر درآید. خمیر ادویه را اضافه کرده و کاملاً مخلوط کنید.

مرغ خرد شده را در ظرفی گذاشته نمک و آبلیمو زده اگر مایل بودید کمی زردچوبه بزنید.

روغن را در تابه بزرگ و عمیق  کارال گرم کرده، پیاز خرد شده را سرخ کنید. خمیر ادویه را اضافه کرده و برای 2 تا 3 دقیقه سرخ کنید پیاز کاملاً و آرام باید سرخ شود.

تکه ­های مرغ را در تابه کارال قرارداده و حدود نیم لیتر آب اضافه کنید و هم بزنید. روی ماهیتابه را پوشانده و 25 دقیقه بپزید. در آخر اگر مایل بودید تمرهندی را در کمی آب هل کرده صاف کرده و به غذا اضافه کنید.

اگر برگ­های کاری را استفاده می­کنید آن­ها را سرخ کرده و روی غذا بریزید و به همراه برنج یا نان سرو کنید.

لطفا نظر خود را ارسال نمایید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *