• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

نماد الکترونیک شرکت کارال
صفحه اصلی / آموزش آشپزی / انواع خوراک با گوشت / طرز تهیه پیده گوشت در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه پیده گوشت در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه پیده گوشت در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه پیده گوشت در کارگاه آشپزی کارال

مواد لازم برای طرز تهیه پیده گوشت در کارگاه آشپزی کارال :

 

مواد لازم ( برای خمیر )
مقدار
مایه خمیر فوری یک قاشق سوپ خوری
شیر نسبتاً گرم یک پیمانه
شکر یک قاشق چایخوری
نمک یک قاشق چایخوری
تخم مرغ یک عدد
روغن مایع سه قاشق سوپ خوری
آرد ۳ پیمانه
مواد لازم ( برای رویه ) مقدار
گوشت چرخ کرده (کم چرب) ۳۰۰ گرم
پیاز متوسط (خرد شده) یک عدد
سیر (خرد شده) ۲ حبه
کره یا روغن مایع ۲ قاشق سوپ خوری
زیره (پودر شده) یک دوم قاشق چایخوری
فلفل سیاه (تازه پودر شده) یک چهارم قاشق چایخوری
نمک یک قاشق چایخوری
جعفری تازه (خرد شده) یک دوم پیمانه
نعناع تازه (خرد شده) ۲ قاشق سوپ خوری
آب لیمو سنگی ۲ قاشق سوپ خوری
گوجه فرنگی (فیله شده) یک عدد
پنیر ماتزرلا (رنده شده) یک پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
نشاسته به میزان لازم


 

طرز تهیه پیده گوشت در کارگاه آشپزی کارال :

برای تهیه خمیر، شیر ولرم را در ظرف مناسبی ریخته و مایه خمیر را در آن حل کنید. ۵ دقیقه صبر کنید. تخم مرغ، شکر، نمک و روغن را اضافه کرده و به خوبی مخلوط نمایید. آرد را اضافه کرده و خمیر را به خوبی ورز دهید (درصورتی که خمیر شل یا سفت شود، یک دوم پیمانه آرد به آن اضافه یا کم کنید). خمیر را با کمی روغن چرب کنید، دستمالی مرطوب روی آن قرارداده و با پارچه دیگری روی ظرف را بپوشانید و حدود ۳۰ دقیقه آن را در مکانی گرم استراحت دهید.

در این فاصله رویه را تهیه کنید. ابتدا کره را در ماهیتابه گرم شده کارال، روی حرارت ذوب کنید (یا روغن را گرم کنید). پیاز و سیر خرد شده را به آن اضافه کرده و تفت دهید.گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت دهید. نمک، فلفل سیاه و پودر زیره را اضافه کرده و حدود ۴ الی ۵ دقیقه تفت دهید. سپس ماهیتابه کارال را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید مواد خنک شوند. گوجه فرنگی­ ها را خرد کرده و کنار بگذارید. مخلوط گوشت سرد شده، جعفری و نعناع خرد شده و آب لیمو سنگی را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید و کنار بگذارید. دمای فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی­گراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) قرار دهید.

هنگامی که خمیر استراحت کرد و حجم آن دو برابر شد، آن را روی سطح کار قرار داده و به دو قسمت کنید. هر قسمت را بصورت گلوله در آورید. هر خمیر را به شکل یک بیضی نازک به طول ۴۵ سانتی­متری پهن کنید. خمیر را به سینی فر پوشیده شده با فویل انتقال دهید و روی آن کمی نشاسته بپاشید. (نشاسته اجازه نمی­دهد مواد پر کننده خمیر را مرطوب سازند). نیمی از مخلوط گوشت را روی خمیر پخش کنید. نیمی از گوجه فرنگی­ های خرد شده را نیز روی مخلوط گوشت قرار دهید و نیمی از پنیر ماتزرلا را روی آنها بپاشید.کناره ­های پیده را تا کنید تا مطابق شکل درآید. تخم مرغ­ها را کمی زده و با استفاده از برس روی کناره ­های پیده­ ها بمالید. مقداری از تخم مرغ را رویه گوشت بریزید. می­توانید قارچ خرد شده و فلفل قرمز هم روی پیده اضافه کنید. هر پیده را به مدت ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید تا برشته و طلایی شود.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *