طرز تهیه تاکوی مرغ تایلندی با سس بادام زمینی در ظروف کارال
مواد لازم برای طرز تهیه تاکوی مرغ تایلندی با سس بادام زمینی در کارگاه آشپزی کارال :
مواد لازم ( برای تاکوی مرغ ) |
مقدار |
سینه مرغ (بدون پوست و استخوان) | 4 عدد |
شیر نارگیل | یک و یک دوم پیمانه |
سویا سس | یک چهارم پیمانه |
شکر قهوه ای | یک قاشق سوپ خوری |
آب لیمو شیرازی | یک قاشق سوپ خوری |
سیر تازه (ریز خرد شده) | 2 قاشق چایخوری |
کلم بنفش (ریز خرد شده) | یک پیمانه |
هویچ ( رنده شده) | یک دوم پیمانه |
خیار (اسلایس شده) | یک دوم پیمانه |
برگ گشنیز | یک دوم پیمانه |
نمک | به میزان لازم |
فلفل سیاه (پودر شده) | به میزان لازم |
مواد لازم (برای سس بادام زمینی) |
مقدار |
کره بادام زمینی | یک دوم پیمانه |
شیر نارگیل | یک چهارم پیمانه |
آب لیمو شیرازی | 2 قاشق چای خوری |
سویا سس | یک قاشق سوپ خوری |
شکر قهوه ای | 2 قاشق چایخوری |
آب | 2 قاشق چایخوری |
طرز تهیه تاکوی مرغ تایلندی با سس بادام زمینی در ظروف کارال :
ابتدا شیر نارگیل، سویا سس، شکر قهوه ای، آب لیمو شیرازی، سیر و زنجبیل ریز خرد شده را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. سینه مرغ را اضافه و مخلوط کنید. مواد را حداقل به مدت یک ساعت و حداکثر هشت ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ مزده دار شود. هر دو طرف سینه های مرغ را نمک و فلفل سیاه پودر شده بپاشید و آنها را در گریل یا تابه گرم کارال کباب کنید. سپس سینه های مرغ را به قطعات کوچک برش دهید.
برای تهیه سس بادام زمینی تمامی مواد را در غذاساز بریزید و با هم مخلوط کنید تا به صورت صاف و یکدست درآیند. نمک و فلفل سیاه پودر شده را برای مزه دار کردن بیفزائید.
نان های ترتیلا را در مایکروویو گرم کنید. 2 قاشق سوپخوری کلم خرد شده، یک قاشق سوپخوری هویج رنده شده، چندین برش خیار و مقداری از مرغ گریل شده را در هر نان ترتیلا قرار دهید. مقداری سس بادام زمینی روی مواد داخل ساندویچ ها بریزید و برگ گشنیز روی آنها قراردهید. در صورت تمایل میتوانید ساندویچ ها را با برش های لیمو ترش سرو نمایید.