• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

صفحه اصلی / آموزش آشپزی / جوجه کباب حلزونی در ظروف کارال

جوجه کباب حلزونی در ظروف کارال

جوجه کباب حلزونی در ظروف کارال

طرز تهیه جوجه کباب حلزونی در ظروف کارال

مواد لازم برای تهیه جوجه کباب حلزونی در ظروف کارال :

 

مواد لازم مقدار
فیله مرغ 500 گرم
آب پیاز 3 قاشق سوپ خوری
شیر 2 قاشق مربا خوری
زعفران غلیظ (حل شده در آب) 2 قاشق چایخوری
رنده پوست لیمو به میزان لازم
پودر فلفل سفید به میزان لازم
کره  آب شده به میزان لازم
نمک به میزان لازم
سیخ چوبی به تعداد لازم
رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپ خوری
زعفران (حل شده در آب) یک قاشق سوپ خوری

 

 

طرز تهیه جوجه کباب حلزونی در ظروف کارال :

فیله مرغ را تمیز کرده و از وسط آن را دو نیم کنید که نازکتر شود تمام مواد بغیر از شیر و کره را به فیله ها اضافه کنید و برای نیم ساعت در یخچال استراحت دهید. بعد از این مدت شیر را اضافه کرده و چند دقیقه صبر کنید تا شیر جذب گوشت شود. سیخ های چوبی که از قبل در آب خیس کرده اید را آماده کرده با کمک یک برس کمی از کره آب شده روی فیله ها مالیده و فیله ها را رول کنید و به سیخ چوبی بزنید برای هر سیخ 4 قطعه کافی است مابقی کرده را با یک قاشق روغن مایع مخلوط کرده و کف تابه را چرب کرده و فیله ها را به آرامی بپزید. توجه داشته باشید که همه سیخ های کباب را به یک باره در تابه قرار ندهید زیرا حرارت تابه پائین آمده و گوشت آب می اندازد و دیگر طعم خوبی به شما نمی دهد.

این کباب را با گوجه فرنگی گریل شده، برنج ایرانی و سالاد سرو کنید.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نماد الکترونیک شرکت کارال