• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

صفحه اصلی / آموزش آشپزی / طرز تهیه سوپ نارگیل تایلندی در ظروف کارال

طرز تهیه سوپ نارگیل تایلندی در ظروف کارال

طرز تهیه سوپ نارگیل تایلندی در ظروف کارال

مواد لازم برای تهیه سوپ نارگیل تایلندی در ظروف کارال :

 

مواد لازم
مقدار
ران مرغ بدون پوست و استخوان 450 گرم
شیر نارگیل 250 میلی لیتر
آب مرغ 2 تا 3 پیمانه
قارچ خرد شده 1 پیمانه
گوجه گیلاسی خرد شده نصف پیمانه
ییازجه 3 دسته
فلفل چیلی 2 عدد
لیمو ترش 3 عدد
گشنیز خرد شده 1 پیمانه
زنجبیل رنده شده 1 قاشق غذاخوری
ذرت کوچک 100 گرم
سس سویا 1 تا 3 قاشق سوپخوری
شیره خرما 1 قاشق چایخوری
سس چیلی سیر دار 1 قاشق چایخوری
نمک به مقدار لازم

 

طرز تهیه سوپ نارگیل تایلندی در ظروف کارال:

ابتدا پوست دو عدد از لیموها را رنده کرده سپس پیازچه ها را درشت خرد کنید. فلفل چیلی را نیز از وسط نصف کنید.

شیرنارگیل، آب مرغ، گشنیز، زنجبیل، پوست لیموترش، پیازچه خردشده، فلفل چیلی، شیره خرما و سس چیلی سیر را با هم در قابلمه کارال ریخته و روی شعله متوسط  قرار دهید تا به آرامی به مدت 15 دقیقه بجوشد.

بعد مخلوط را در قابلمه ای بزرگ از صافی رد کنید یا اینکه با غذاساز پوره کنید.

سپس سوپ را دوباره در قابلمه کارال ریخته و مرغ خرد شده، قارچ اسلایس شده، پوست یک عدد لیموی باقیمانده و ذرت های کوچک را به آن اضافه کنید و اجازه دهید به آرامی تا زمان پخت مرغ بجوشد. پس از آن گشنیز تازه و خرد شده را همراه با گوجه فرنگی خرد شده و آب 2 عدد لیموترش به سوپ اضافه کنید.

سوپ را در ظرف مورد نظر ریخته و روی آن را با ذرت و مقداری فلفل چیلی خرد شده و برگ جعفری تزیین کنید.

 

 

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نماد الکترونیک شرکت کارال