طرز تهیه سوپ نارگیل تایلندی در ظروف کارال
مواد لازم برای تهیه سوپ نارگیل تایلندی در ظروف کارال :
مواد لازم |
مقدار |
ران مرغ بدون پوست و استخوان | 450 گرم |
شیر نارگیل | 250 میلی لیتر |
آب مرغ | 2 تا 3 پیمانه |
قارچ خرد شده | 1 پیمانه |
گوجه گیلاسی خرد شده | نصف پیمانه |
ییازجه | 3 دسته |
فلفل چیلی | 2 عدد |
لیمو ترش | 3 عدد |
گشنیز خرد شده | 1 پیمانه |
زنجبیل رنده شده | 1 قاشق غذاخوری |
ذرت کوچک | 100 گرم |
سس سویا | 1 تا 3 قاشق سوپخوری |
شیره خرما | 1 قاشق چایخوری |
سس چیلی سیر دار | 1 قاشق چایخوری |
نمک | به مقدار لازم |
طرز تهیه سوپ نارگیل تایلندی در ظروف کارال:
ابتدا پوست دو عدد از لیموها را رنده کرده سپس پیازچه ها را درشت خرد کنید. فلفل چیلی را نیز از وسط نصف کنید.
شیرنارگیل، آب مرغ، گشنیز، زنجبیل، پوست لیموترش، پیازچه خردشده، فلفل چیلی، شیره خرما و سس چیلی سیر را با هم در قابلمه کارال ریخته و روی شعله متوسط قرار دهید تا به آرامی به مدت 15 دقیقه بجوشد.
بعد مخلوط را در قابلمه ای بزرگ از صافی رد کنید یا اینکه با غذاساز پوره کنید.
سپس سوپ را دوباره در قابلمه کارال ریخته و مرغ خرد شده، قارچ اسلایس شده، پوست یک عدد لیموی باقیمانده و ذرت های کوچک را به آن اضافه کنید و اجازه دهید به آرامی تا زمان پخت مرغ بجوشد. پس از آن گشنیز تازه و خرد شده را همراه با گوجه فرنگی خرد شده و آب 2 عدد لیموترش به سوپ اضافه کنید.
سوپ را در ظرف مورد نظر ریخته و روی آن را با ذرت و مقداری فلفل چیلی خرد شده و برگ جعفری تزیین کنید.