• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

صفحه اصلی / آموزش آشپزی / انواع پلو / طرز تهیه رشته پلو در ظروف کارال

طرز تهیه رشته پلو در ظروف کارال

طرز تهیه رشته پلو در ظروف کارال

طرز تهیه رشته پلو در ظروف کارال

مواد لازم برای طرز تهیه رشته پلو در ظروف کارال :

 

مواد لازم مقدار
برنج ایرانی 4 پیمانه
رشته پلویی 300 گرم
کشمش پلویی 250 گرم
زیره پلویی 3 قاشق سوپ خوری
خرما (درصورت تمایل) به میزان لازم
زعفران (حل شده در آب) 3 قاشق سوپ خوری
روغن به میزان لازم


 

طرز تهیه رشته پلو در ظروف کارال :

برنج را شسته و به همراه نمک حداقل 3 ساعت خیس کنید، زیره را بشویید تا ریگ­ های آن خارج شود. در قابلمه کارال آب را جوش آورده و 2 قاشق سوپ خوری نمک را به برنج اضافه کرده و وقتی آب و برنج به جوش آمد رشته را اضافه کنید. پس از چند جوش اگر برنج نرم شده و استخوانی نبود، برنج را آبکش کنید اگر شور بود آب ولرم روی برنج بدهید و زیره شسته شده را با برنج مخلوط کنید. ظرف را شسته، روی حرارت قرار داده تا گرم شود کمی روغن ریخته ته­ دیگ دلخواه را گذاشته و برنج را دم کنید وقتی دم برنج بالا آمد مقداری کره و آب روی برنج داده و دمی را بگذارید. هنگام کشیدن پلو داخل دیس مقداری از برنج زعفران حل شده در آب آغشته کرده و روی رشته پلو را با کشمش سرخ شده، خرما، برنج زعفرانی و مرغ بریان تزئین کنید.

نکته: رشته پلو را می­توان با گوشت تکه ­ای یا گوشت چرخ کرده که به شکل سرگنجشکی سرخ شده باشد نیز سرو کرد.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نماد الکترونیک شرکت کارال