طرز تهیه رشته پلو در ظروف کارال
مواد لازم برای طرز تهیه رشته پلو در ظروف کارال :
مواد لازم | مقدار |
برنج ایرانی | 4 پیمانه |
رشته پلویی | 300 گرم |
کشمش پلویی | 250 گرم |
زیره پلویی | 3 قاشق سوپ خوری |
خرما (درصورت تمایل) | به میزان لازم |
زعفران (حل شده در آب) | 3 قاشق سوپ خوری |
روغن | به میزان لازم |
طرز تهیه رشته پلو در ظروف کارال :
برنج را شسته و به همراه نمک حداقل 3 ساعت خیس کنید، زیره را بشویید تا ریگ های آن خارج شود. در قابلمه کارال آب را جوش آورده و 2 قاشق سوپ خوری نمک را به برنج اضافه کرده و وقتی آب و برنج به جوش آمد رشته را اضافه کنید. پس از چند جوش اگر برنج نرم شده و استخوانی نبود، برنج را آبکش کنید اگر شور بود آب ولرم روی برنج بدهید و زیره شسته شده را با برنج مخلوط کنید. ظرف را شسته، روی حرارت قرار داده تا گرم شود کمی روغن ریخته ته دیگ دلخواه را گذاشته و برنج را دم کنید وقتی دم برنج بالا آمد مقداری کره و آب روی برنج داده و دمی را بگذارید. هنگام کشیدن پلو داخل دیس مقداری از برنج زعفران حل شده در آب آغشته کرده و روی رشته پلو را با کشمش سرخ شده، خرما، برنج زعفرانی و مرغ بریان تزئین کنید.
نکته: رشته پلو را میتوان با گوشت تکه ای یا گوشت چرخ کرده که به شکل سرگنجشکی سرخ شده باشد نیز سرو کرد.