• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

صفحه اصلی / آموزش آشپزی / طرز تهیه سوسیس خانگی در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه سوسیس خانگی در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه سوسیس خانگی در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه سوسیس خانگی در کارگاه آشپزی کارال

مواد لازم برای تهیه سوسیس خانگی در کارگاه آشپزی کارال :

مواد لازم
مقدار
گوشت ران گوساله 600گرم
سیر 2حبه ریز رنده شده
پودر نشاسته ذرت 3قاشق غذاخوری
آرد سفید 2قاشق غذا خوری
آب پنیر یا شیر خشک 3قاشق غذاخوری
تخم مرغ 1عدد
سس کچاپ 1قاشق غذاخوری
آب یخ 3/4 لیوان
روغن مایع 1/3 لیوان
کاور سوسیس 2متر

مواد لازم برای تهیه ادویه جات سوسیس  :

مواد لازم
مقدار
پودر فلفل پاپریکا 2قاشق مربا خوری
نمک 1قاشق مربا خوری
پودر پیاز 1قاشق مربا خوری
پودر سیر 1قاشق مربا خوری
پودر زنجبیل 1/2قاشق مربا خوری
دارچین 1/2قاشق مربا خوری
آویشن 1/2قاشق مربا خوری
پودر جز هندی 1/3قاشق چای خوری
پودر هل 1/3قاشق چای خوری
پودر تخم گشنیز 1/2 قاشق چای خوری
پودر میخک نوک قاشق چای خوری
پودر فلفل سیاه به مقدار دلخواه
پودر فلفل قرمز به مقدار دلخواه

طرز تهیه سوسیس خانگی در کارگاه آشپزی کارال :

ابتدا گوشت را  ٢تا ٣ بار با درجه ريز چرخ كنيد و سپس گوشت چرخ شده را داخل يک ظرف در بسته بگذارید 4 ساعت درون یخچال بماند. آرد سفيد،شير خشك، نشاسته ذرت، و تمام ادويه ها را باهم مخلوط كنيد سپس گوشت چرخ كرده را با تخم مرغ،سير و روغن مايع با هم مخلوط كنيد.وقتى مواد کاملا باهم مخلوط شد نصف آب يخ، مخلوط آرد،ادويه جات را اضافه كنيد و ٣دقيقه مواد را با ميكسر مخلوط كنيد. مواد به دست آمده بايد صاف و يكدست باشد نه سفت و نه شل. اگر سفت شده بود باقى مانده ى آب يخ را به آن اضافه كنيد و دوباره ١دقيقه ميكس كنيد.مايه درست شده را درون قيف ماسوره بريزيد و سپس داخل كاور مخصوص سوسيس. دو سر كاور را با نخ ببنديد و از طول به قسمت هاى مساوى تقسيم كنيد و با نخ كوك ببنديد و بعد داخل يک قابلمه آب جوش بيندازيد و بگذاريد روى شعله ملايم گاز تا بپزد بعد از ٤٥ دقيقه سوسيس ها را از آب در بیاورید و سريع داخل آب سرد بگذاريد تا خنك شود و خودشو بگيرد. بعد از اينكه ٢٤ ساعت داخل يخچال گذاشتيد ميتوانيد استفاده كنيد

نوش جان

 

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نماد الکترونیک شرکت کارال