طرز تهیه مجور کدوی کرمانی در ظروف کارال
مواد لازم برای تهیه مجور کدوی کرمانی در ظروف کارال :
مواد لازم | مقدار |
کدوسبز | 500 گرم |
تخم مرغ | 2 عدد |
آرد سفید | 1/5 قاشق غذاخوری |
پنیر سفید | یک قاشق چایخوری |
نمک | به مقدار لازم |
فلفل | به مقدار لازم |
پودر سیر | به مقدار لازم |
روغن | به مقدار لازم |
زعفران | در صورت تمایل |
طرز تهیه مجور کدوی کرمانی در ظروف کارال :
ابتدا کدو سبز را با پوست رنده درشت میکنیم.شوید را اضافه میکنیم و بعد آرد را الک کرده و به مواد اضافه میکنیم.تخم مرغ ها را در ظرف دیگری ریخته و نمک و فلفل و پودر سیر را به آن اضافه میکنیم.تخم مرغ ها را به مخلوط کدو اضافه میکنیم. تابه کارال را گرم میکنیم کف تابه را چرب کرده و سپس مواد را داخل آن میریزیم و بعد پنیر سفید را برش های مکعبی میزنیم و روی مواد میگذاریم.(اگر مواد زیاد باشد کمی از مواد را ریخته و بعد پنیر را میریزیم و سپس مابقی مواد و دوباره پنیر) .فر را از قبل به مدت 10 تا 15 دقیقه گرم میکنیم سپس تابه کارال را (پس از بستن فویل به دستگیره ها) و با حرارت 180 درجه به مدت نیم ساعت در فر میگذاریم تا زمانی که غذا پخته شود و پنیر آب شده و روی آن طلایی شود .سپس قالبی آن را در ظرفی ریخته و برش میزنیم.