• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

صفحه اصلی / آموزش آشپزی / پیش غذا / طرز تهیه مجور کدوی کرمانی در ظروف کارال

طرز تهیه مجور کدوی کرمانی در ظروف کارال

طرز تهیه مجور کدوی کرمانی

طرز تهیه مجور کدوی کرمانی در ظروف کارال

مواد لازم برای تهیه مجور کدوی کرمانی در ظروف کارال :

 

مواد لازم مقدار
کدوسبز 500 گرم
تخم مرغ 2 عدد
آرد سفید 1/5 قاشق غذاخوری
پنیر سفید یک قاشق چایخوری
نمک به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم
پودر سیر به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
زعفران در صورت تمایل

 

طرز تهیه مجور کدوی کرمانی در ظروف کارال :

ابتدا کدو سبز را با پوست رنده  درشت می‌کنیم.شوید را اضافه می‌کنیم و بعد آرد را الک کرده و به مواد اضافه می‌کنیم.تخم مرغ ها را در ظرف دیگری ریخته و نمک و فلفل و پودر سیر را به آن اضافه می‌کنیم.تخم مرغ ها را به مخلوط کدو اضافه می‌کنیم. تابه کارال را گرم می‌کنیم کف تابه را چرب کرده و سپس مواد را داخل آن می‌ریزیم و بعد پنیر سفید را برش های مکعبی می‌زنیم و روی مواد می‌گذاریم.(اگر مواد زیاد باشد کمی از مواد را ریخته و بعد پنیر را می‌ریزیم و سپس مابقی مواد و دوباره پنیر) .فر را از قبل به مدت 10 تا 15 دقیقه گرم می‌کنیم سپس تابه کارال را (پس از بستن فویل به دستگیره ها)  و با حرارت 180 درجه به مدت نیم ساعت در فر می‌گذاریم تا زمانی که غذا پخته شود و پنیر آب شده و روی آن طلایی شود .سپس قالبی آن را در ظرفی ریخته و برش می‌زنیم.

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نماد الکترونیک شرکت کارال