طرز تهیه هواری(میگو پلو جنوبی)

طرز تهیه هواری(میگو پلو جنوبی) در ظروف کارال

طرز تهیه هواری(میگو پلو جنوبی) در ظروف کارال:

مواد لازم برای تهیه هواری(میگو پلو جنوبی) در ظروف کارال :

 

مواد لازم مقدار
میگو (پاک کرده) 300 گرم
برنج 3 لیوان
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
سیر 3حبه
پیاز یک عدد
گشنیز ساطوری شده 3قاشق سوپخوری
زعفران آب کرده 2 قاشق غذاخوری
زردچوبه به میزان لازم
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم

 

طرز تهیه هواری(میگو پلو جنوبی) در ظروف کارال

ابتدا پیاز و سیر را ریز خرد کرده با هم مخلوط کرده و مقداری نمک هم به آنها اضافه کنید . سپس تابه کارال را گرم کرده و روغن بریزید و تفت دهید تا سرخ شوند. سپس نمک و فلفل و ادویه و همچنین زعفران دم کرده را نیز اضافه کرده و کمی صبر کنید تا عطر ادویه به مشام برسد. میگوها را به آن اضافه کنید و فقط تا حدی که رنگ میگوها تغییر کند، تفت دهید. سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. یک لیوان آب جوش هم به مواد اضافه کنید، حرارت را ملایم کنید تا سس بجوشد و غلیظ شود. پس از کم شدن آب غذا گشنیز خرد شده را هم اضافه کنید ، کمی هم بزنید سپس تابه کارال از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.

قابلمه کارال را ابتدا گرم کرده و روغن ریخته و کمی از برنج آبکش شده را داخل قابلمه کارال بریزید . قابلمه را لایه لایه با برنج و مایه میگو پر کنید ، آخرین لایه را با میگو بپوشانید ، حرارت را زیاد کنید تا برنج شروع به بخار کردن کند. سپس با چنگال به آرامی مواد را مخلوط کنید. یک لیوان آب را با چند قاشق روغن مخلوط کنید و روی برنج بریزید ، حرارت را کم کنید و دم کنی را بگذارید تا برنج دم بکشد .

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دستورات آشپزی یگر

سبد خرید
فروشگاه
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری

تندیس پرستیژ مدیریتی شرکت کارال

از جمله با ارزش­ترین افتخارات کارال در سال های جاری، انتخاب کارال به عنوان برترین مجموعه ایرانی در زمینه رعایت حقوق مصرف­ کنندگان است. این افتخار بزرگ در سال 1393 و بر اساس برنامه ­ریزی و تلاش بسیار از طرف مدیران این مجموعه در جهت افزایش استانداردهای مربوط به خدمات ویژه به مشتریان بدست آمد، ما تلاش می­کنیم به مراحلی بالاتر از رضایت در میان  مصرف­ کنندگان خود دست یابیم. این تندیس از طرف جناب آقای سید محمّد جعفری رئیس انجمن ملّی حمایت از حقوق مصرف ­کنندگان به کارال اهداء شد تا تأکید مجددی باشد بر اهمیت و جایگاه ویژۀ مشتریان کارال.

تندیس رضایتمندی مشتری کارال از انجمن ملی حمایت از حقوق مصرف کنندگان

از جمله با ارزش­ترین افتخارات کارال در سال های جاری، انتخاب کارال به عنوان برترین مجموعه ایرانی در زمینه رعایت حقوق مصرف­ کنندگان است. این افتخار بزرگ در سال 1393 و بر اساس برنامه ­ریزی و تلاش بسیار از طرف مدیران این مجموعه در جهت افزایش استانداردهای مربوط به خدمات ویژه به مشتریان بدست آمد، ما تلاش می­کنیم به مراحلی بالاتر از رضایت در میان  مصرف­ کنندگان خود دست یابیم. این تندیس از طرف جناب آقای سید محمّد جعفری رئیس انجمن ملّی حمایت از حقوق مصرف ­کنندگان به کارال اهداء شد تا تأکید مجددی باشد بر اهمیت و جایگاه ویژۀ مشتریان کارال.

تندیس رضایتمندی مشتری کارال از انجمن ملی حمایت از حقوق مصرف کنندگان

تندیس استاندارد و جایزه بین المللی ضمانت کیفیت کالا در صنعت لوازم و تجهیزات آشپزخانه ( آیتک )

شرکت کارال مفتخر به دریافت تندیس استاندارد و جایزه بین المللی ضمانت کیفیت کالا در صنعت لوازم و تجهیزات آشپزخانه ( آیتک ) از سوی کشور آلمان در مرداد ماه 1395 می باشد.

تندیس استاندارد و جایزه بین المللی ضمانت کیفیت کالا در صنعت لوازم و تجهیزات آشپزخانه ( آیتک )