طرز تهیه هواری(میگو پلو جنوبی) در ظروف کارال:
مواد لازم برای تهیه هواری(میگو پلو جنوبی) در ظروف کارال :
مواد لازم | مقدار |
میگو (پاک کرده) | 300 گرم |
برنج | 3 لیوان |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
سیر | 3حبه |
پیاز | یک عدد |
گشنیز ساطوری شده | 3قاشق سوپخوری |
زعفران آب کرده | 2 قاشق غذاخوری |
زردچوبه | به میزان لازم |
نمک | به میزان لازم |
فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه هواری(میگو پلو جنوبی) در ظروف کارال
ابتدا پیاز و سیر را ریز خرد کرده با هم مخلوط کرده و مقداری نمک هم به آنها اضافه کنید . سپس تابه کارال را گرم کرده و روغن بریزید و تفت دهید تا سرخ شوند. سپس نمک و فلفل و ادویه و همچنین زعفران دم کرده را نیز اضافه کرده و کمی صبر کنید تا عطر ادویه به مشام برسد. میگوها را به آن اضافه کنید و فقط تا حدی که رنگ میگوها تغییر کند، تفت دهید. سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. یک لیوان آب جوش هم به مواد اضافه کنید، حرارت را ملایم کنید تا سس بجوشد و غلیظ شود. پس از کم شدن آب غذا گشنیز خرد شده را هم اضافه کنید ، کمی هم بزنید سپس تابه کارال از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
قابلمه کارال را ابتدا گرم کرده و روغن ریخته و کمی از برنج آبکش شده را داخل قابلمه کارال بریزید . قابلمه را لایه لایه با برنج و مایه میگو پر کنید ، آخرین لایه را با میگو بپوشانید ، حرارت را زیاد کنید تا برنج شروع به بخار کردن کند. سپس با چنگال به آرامی مواد را مخلوط کنید. یک لیوان آب را با چند قاشق روغن مخلوط کنید و روی برنج بریزید ، حرارت را کم کنید و دم کنی را بگذارید تا برنج دم بکشد .