• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

صفحه اصلی / آموزش آشپزی / انواع خوراک با گوشت / طرز تهیه چیلی کن کارنه غذای مکزیکی در ظروف کارال

طرز تهیه چیلی کن کارنه غذای مکزیکی در ظروف کارال

طرز تهیه چیلی کن کارنه

طرز تهیه چیلی کن کارنه در ظروف کارال

مواد لازم برای  تهیه چیلی کن کارنه در ظروف کارال:

 

مواد لازم مقدار
گوشت چرخ کرده 300 گرم
پیاز نگینی بزرگ یک عدد
لوبیا چیتی یا قرمز یک پیمانه
گوجه فرنگی بلانچ شده 4 عدد متوسط
خمیر فلفل دلمه ای قرمز 2 عدد متوسط
فلفل قرمز(چیلی) بزرگ یک عدد
سیر له شده 5 حبه
برگ بو یک عدد
فلفل دلمه ای سبز نگینی شده یک عدد کوچک
کاکوتی پودر شده یک قاشق غذا خوری
نمک به مقدار لازم
فلفل قرمز و سیاه به مقدار لازم
دارچین به مقدار لازم
پوست لیمو به مقدار لازم

 

طرز تهیه چیلی کن کارنه در ظروف کارال  :

ابتدا ماهیتابه کارال را گرم نموده و سپس روغن را اضافه می‌کنیم و بعد پیازهای نگینی شده را اضافه و کمی تفت می‌دهیم تا طلایی شود،پس از آن گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و آن را 3 تا 4 دقیقه تفت می‌دهیم.سیر،فلفل دلمه ای نگینی‌و فلفل قرمز را اضافه می‌کنیم،بعد از آن گوجه فرنگی بلانچ شده را اضافه کرده ،سپس خمیر فلفل دلمه ای ،رب و ادویه ها را اضافه می‌کنیم و در تابه کارال کاملا تفت می‌دهیم تا سرخ شود و رنگشان مشخص شود ،سپس لوبیا را اضافه کرده و درب تابه کارال را گذاشته و به مدت نیم ساعت با شعله ملایم طبخ را انجام می‌دهیم. موقع سرو برگ بو را خارج می‌کنیم.

نکات طبخ:

  • گوجه فرنگی بلانچ شده:آب را در قابلمه کارال جوش می آوریم ،گوجه فرنگی را چاک می‌دهیم،آن را داخل آبجوش می‌ریزیم. بعد از 2 دقیقه از آب درمی‌آوریم و آن را داخل آب یخ ریخته و بعد پوستش را می‌کنیم.
  • برای پخت لوبیا،لوبیا را از شب قبل خیس می‌کنیم و یکساعت اخر پخت مقداری نمک و یک قاشق شکر اضافه می‌کنیم.
  • خمیر فلفل دلمه ای:فلفل دلمه ای را کباب می‌کنیم آن را داخل کیسه فریزر میگذاریم(یک ساعت)تا کاملا خنک و نرم شود،محتویات داخل فلفل دلمه ای را خارج کرده و آن را با میکسر له می‌کنیم.

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نماد الکترونیک شرکت کارال