طرز تهیه پاستا آشیانهای با سس ترخون و گردو در ظروف کارال
مواد لازم برای تهیه پاستا آشیانهای با سس ترخون و گردو در ظروف کارال :
برای 4 نفر
| مواد لازم | مقدار |
| سینه مرغ | 1 عدد کامل |
| پاستا آشیانه ای یا تالیاتله | 400 گرم |
| شیر | 1 پیمانه |
| خامه صبحانه | 1 پیمانه |
| آرد سفید | 1 قاشق سوپ خوری |
| سیر (ریزشده) | 2 حبه بزرگ |
| پنیر پارمزان رنده شده | 3 قاشق سوپ خوری |
| ترخون تازه (ریز شده) | 1 دسته کوچک |
| گردو (نگینی شده) | 1 پیمانه |
| کره | 1 قاشق سوپ خوری |
| پودر آویشن | 1 قاشق مربا خوری |
| پودر فلفل سفید و نمک | به مقدار لازم |
طرز تهیه پاستا آشیانهای با سس ترخون و گردو در ظروف کارال :
مقدار مناسبی آب را جوش آورده و بنا بر دستور شرکت تولید کننده پاستا، پاستا را بپزید. بعد از پخت کمی پنیر پارمزان و روغن ساده زده و کنار بگذارید.
سینه مرغ را دو تکه کرده کمی بکوبید و با پودر اویشن، فلفل سفید و نمک مزه دار کرده و گریل کنید بعد از پخت گوشت مرغ را به قطعات مساوی تقسیم کنید
برای سس
کره را در تابه ریخته سیر و آرد را اضافه کنید و آرد را تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود بعد از آن شیر را اضافه کرده و اجازه دهید سس غلیظ شود اگر احساس کردید که سس غلیظ است کمی شیر به آن اضافه کنید ترخون را به سس اضافه کرده فلفل و نمک آن را اندازه کنید سس را از روی حرارت بردارید و خامه را با یک قاشق از پنیر پارمزان به سس اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سس را با پاستا مخلوط کرده و در ظرف سرو بریزید روی آن مرغ گریل شده و گردو بریزید و در آخر کمی پنیر پارمزان روی آن بپاشید و بلافاصله سرو کنید.
نکات:
- به جای ترخون می توانید از ریحان ایتالیایی ریز شده نیز استفاده کنید.
- به جای سینه مرغ از فیله مرغ نیز میتوانید استفاده نمایید.







