طرز تهیه زیره پلو با مرغ دمی زیره کرمان در ظروف کارال
مواد لازم برای طرز تهیه زیره پلو با مرغ دمی زیره کرمان در ظروف کارال :
مواد لازم | مقدار |
برنج | 4 پیمانه |
مرغ (خرد شده بدون پوست) | حدود یک کیلو |
زیره سیاه (شسته شده) | یک چهارم پیمانه (3 قاشق سوپ خوری) |
زعفران (حل شده در آب) | 3 قاشق سوپ خوری |
زردچوبه | یک قاشق چای خوری |
پیاز (خرد شده) | یک عدد متوسط |
پیاز (سرخ شده) | 2 قاشق سوپ خوری |
روغن | به میزان لازم |
نمک | به میزان لازم |
طرز تهیه زیره پلو با مرغ دمی زیره کرمان در ظروف کارال :
برنج را شسته و به همراه مقداری آب و نمک برای 2 تا 3 ساعت خیس کنید. مرغ را به همراه پیاز خرد شده، کمی زعفران، زردچوبه و نمک در قابلمه کارال بپزید. بعد از پخت از آب خارج کنید، آب مرغ را صاف کرده و کنار بگذارید. قابلمه کارال را روی شعله قرار داده کمی گرم کنید 3 قاشق سوپ خوری روغن به ظرف اضافه کرده و پیاز سرخ شده را در آن کمی تفت دهید، آب برنج را خالی کرده و برنج را در ظرف بریزید و برای 30 ثانیه برنج را تفت دهید، و به دنبال آن زعفران و زیره سیاه را به همراه آب مرغ به قابلمه اضافه کنید آب باید یک بندانگشت روی برنج را بگیرد. پخت را تا جمع شدن آب ادامه دهید. مرغ را روی برنج قرار داده کمی از برنج از اطراف روی مرغ بریزید و برنج را دم کنید. معمولاً بعد از 30 دقیقه دمی آماده است. دمی زیره را به همراه ترشی میل فرمائید.