طرز تهیه کراکت مرغ در ظروف کارال
مواد لازم برای تهیه کراکت مرغ در ظروف کارال :
مواد لازم | مقدار |
سیب زمینی متوسط (پوست کنده و درشت خرد شده) | 5 عدد |
زرده تخم مرغ | 2 عدد |
خامه | 2 قاشق سوپخوری |
کنسرو دانه ذرت (آب گرفته شده) | 260گرم |
مرغ پخته (ریز خرد شده) | 255 گرم (یک و یک دوم پیمانه) |
جعفری تازه (ریز خرد شده) | یک چهارم پیمانه |
قرص عصاره مرغ | یک عدد |
آرد | به میزان لازم |
تخم مرغ (کمی زده شده) | 2 عدد |
پودر سوخاری (ترجیحاً خانگی) | یک و یک دوم پیمانه |
روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) | به میزان لازم |
طرز تهیه کراکت مرغ در ظروف کارال :
برای تهیه کراکت مرغ سیب زمینی را آب پز، بخار پز و یا در مایکروویو قرار دهید تا نرم شوند. سپس آنها را از آب در آورده و در ظرف مناسبی له کنید تا بصورت یکدست در آیند. زرده تخم مرغ ها، خامه، ذرت، مرغ، جعفری و عصاره مرغ را اضافه و مخلوط کنید. روی مخلوط را پوشانده و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
مخلوط را بصورت کراکت هایی به اندازه یک چهارم پیمانه در آورید. کروکت ها را در آرد بغلتانید و تکان دهید تا آرد اضافی آنها گرفته شود. آنها را در تخم مرغ فرو کرده و سپس در خرده نان بغلتانید. روی آنها را پوشانده و به مدت 30 دقیقه دیگر در یخچال قرار دهید.
ماهیتابه کارال را کمی گرم کنید سپس روغن را در ماهیتابه داغ کرده و کراکت ها را در آن سرخ کنید تا برشته شوند. سپس آنها را در روی حوله کاغذی قرار داده تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
امیدواریم از آموزش طرز تهیه کراکت مرغ در ظروف کارال لذت برده باشید.