طرز تهیه خوراک مرغ و قارچ خامه ای در ظروف کارال
مواد لازم برای طرز تهیه خوراک مرغ و قارچ خامه ای در ظروف کارال :
مواد لازم | مقدار |
ران مرغ درشت(بدون پوست و خرد شده) | ۴ عدد |
آرد سبوس دار | ۲ قاشق سوپ خوری |
فلفل سیاه (پودر شده) | برای مزه دار کردن |
روغن زیتون | ۲ قاشق مربا خوری |
قارچ (از وسط نصف شده) | ۱۵۰ گرم |
سیر (بسیار ریز خرد شده) | ۳ حبه |
کلم بروکسل (از وسط ۲ نیم شده) | ۲۵۰ گرم |
پیازچه (تمیز و خرد شده) | ۶۰ گرم |
ساقه کرفس (از طول نصف شده و نازک برش خورده) | ۲ عدد |
شیر کامل | ۳۷۵ میلی لیتر |
عصاره مرغ | ۲۵۰ میلی لیتر (یک پیمانه) |
پوست لیمو سنگی (رنده شده) | یک عدد کوچک |
آب لیمو سنگی | به مقدار کم |
جعفری (خرد شده) | ۳ قاشق سوپ خوری |
شبت تازه (خرد شده) | یک قاشق سوپ خوری |
نان با خمیر ترش و یا نان بدون گلتون چند غله (ورق شده) | ۱۴۰ گرم |
طرز تهیه خوراک مرغ و قارچ خامه ای در ظروف کارال :
مرغ را مزه دار کرده و در آرد بغلطانید و تکان دهید تا آرد اضافی آن گرفته شود. سپس پودر فلفل سیاه بزنید. روغن را در ماهیتابه گرم شده کارال روی حرارت متوسط گرم کنید. مرغ را در روغن حدود ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید تا سرخ شود. سپس آن را به قابلمه کارال منتقل کنید.
قارچ و سیر را به ماهیتابه کارال حاوی روغن اضافه کرده و حدود ۲ دقیقه تفت دهید. سپس این مخوط را به همراه پیازچه، کلم بروکسل، ساقه کرفس، شیر و عصاره مرغ در ظرف قرار دهید. مواد را با هم مخلوط کرده و حدود ۲ ساعت با حرارت متوسط بپزید.
مرغ را از قابلمه کارال خارج کرده و به ظرف مناسب دیگری منتقل نمائید و حدود ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود. سپس گوشت آن را ریز ریز کرده و چربی و استخوان آن را جدا کنید.
مرغ تکه شده را دوباره در ظرف بریزید. پوست لیمو سنگی و آب آن را به همراه جعفری و شبت اضافه کنید. پودر فلفل سیاه زده و مخلوط کنید. سپس این خوراک مرغ و قارچ خامه ای را در ظرفی مناسب ریخته و به همراه نان سرو نمایید.