• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

نماد الکترونیک شرکت کارال
کارال / آموزش آشپزی / انواع خوراک با مرغ / طرز تهیه خوراک مرغ و قارچ خامه ای در ظروف کارال

طرز تهیه خوراک مرغ و قارچ خامه ای در ظروف کارال

طرز تهیه خوراک مرغ و قارچ خامه ای

طرز تهیه خوراک مرغ و قارچ خامه ای در ظروف کارال

مواد لازم برای طرز تهیه خوراک مرغ و قارچ خامه ای در ظروف کارال :

 

مواد لازممقدار
ران مرغ درشت(بدون پوست و خرد شده)4 عدد
آرد سبوس دار2 قاشق سوپ خوری
فلفل سیاه (پودر شده)برای مزه ­دار کردن
روغن زیتون2 قاشق مربا خوری
قارچ (از وسط نصف شده)150 گرم
سیر (بسیار ریز خرد شده)3 حبه
کلم بروکسل (از وسط 2 نیم شده)250 گرم
پیازچه (تمیز و خرد شده)60 گرم
ساقه کرفس (از طول نصف شده و نازک برش خورده)2 عدد
شیر کامل375 میلی لیتر
عصاره مرغ250 میلی لیتر (یک پیمانه)
پوست لیمو سنگی (رنده شده)یک عدد کوچک
آب لیمو سنگیبه مقدار کم
جعفری (خرد شده)3 قاشق سوپ خوری
شبت تازه (خرد شده)یک قاشق سوپ خوری
نان با خمیر ترش و یا نان بدون گلتون چند غله (ورق شده)140 گرم

 

طرز تهیه خوراک مرغ و قارچ خامه ای در ظروف کارال :

مرغ را مزه­ دار کرده و در آرد بغلطانید و تکان دهید تا آرد اضافی آن گرفته شود. سپس پودر فلفل سیاه بزنید. روغن را در ماهیتابه گرم شده کارال روی حرارت متوسط گرم کنید. مرغ را در روغن حدود 3 تا 4 دقیقه تفت دهید تا سرخ شود. سپس آن را به قابلمه کارال منتقل کنید.

قارچ و سیر را به ماهیتابه کارال حاوی روغن اضافه کرده و حدود 2 دقیقه تفت دهید. سپس این مخوط را به همراه پیازچه، کلم بروکسل، ساقه کرفس، شیر و عصاره مرغ در ظرف قرار دهید. مواد را با هم مخلوط کرده و حدود 2 ساعت با حرارت متوسط بپزید.

مرغ را از قابلمه کارال خارج کرده و به ظرف مناسب دیگری منتقل نمائید و حدود 10 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود. سپس گوشت آن را ریز ریز کرده و چربی و استخوان آن را جدا کنید.

مرغ تکه شده را دوباره در ظرف بریزید. پوست لیمو سنگی و آب آن را به همراه جعفری و شبت اضافه کنید. پودر فلفل سیاه زده و مخلوط کنید. سپس این خوراک مرغ و قارچ خامه ­ای را در ظر­فی مناسب ریخته و به همراه نان سرو نمایید.

لطفا نظر خود را ارسال نمایید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *