• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

صفحه اصلی / آموزش آشپزی / انواع دسر / طرز تهیه بروانی فاج پودرکاکائویی در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه بروانی فاج پودرکاکائویی در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه بروانی فاج پودرکاکائویی در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه بروانی فاج پودرکاکائویی در کارگاه آشپزی کارال

مواد لازم برای طرز تهیه بروانی فاج پودرکاکائویی در کارگاه آشپزی کارال :

 

مواد لازم مقدار
کره 5 قاشق سوپ خوری
شکر یک و یک چهارم پیمانه
آرد یک پیمانه
پودر کاکائو تلخ یک دوم پیمانه
نمک یک چهارم قاشق چای خوری
بکینگ پودر یک چهارم قاشق چای خوری
تخم مرغ 2 عدد
وانیل یک قاشق چای خوری
قهوه آماده یک  قاشق چای خوری با یک قاشق آب داغ


 

طرز تهیه بروانی فاج پودرکاکائویی در کارگاه آشپزی کارال :

فر را روی درجه 350 درجه فارنهایت سانتی­گراد از یک ربع قبل گرم کنید.

کره را آب کنید و در این بین همه مواد خشک را با هم الک کنید. البته به غیر از شکر.وقتی کره آب شد شکر را به آن اضافه کنید ،مخلوط حالت شنی و حل نشده دارد.

بعد تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و تا 40 بشمارید تخم مرغ را بزنید. بعد مواد خشک را اضافه کنید.البته ترجیحاً با قاشق چوبی، دوباره تا 40 بشمارید و هم بزنید. ظرف 8×8 اینچی را چرب کرده و آرد پاشی کنید و یا کاغذ پوستی بیندازید. و برای 20 تا 25 دقیقه بپزید.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نماد الکترونیک شرکت کارال