• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

صفحه اصلی / آموزش آشپزی / غذاهای دریایی / طرز تهیه دیپ میگو پنیری در ظروف کارال

طرز تهیه دیپ میگو پنیری در ظروف کارال

طرز تهیه دیپ میگو در آشپزخانه کارال

طرز تهیه دیپ میگو پنیری در کارگاه آشپزی کارال

مواد لازم برای تهیه دیپ میگو پنیری در کارگاه آشپزی کارال :

 

مواد لازم مقدار
پنیر خامه ای 200 گرم
میگو 100 گرم
کچاپ 2 قاشق غذاخوری
سس مایونز یک قاشق غذاخوری
خردل 2 قاشق چایخوری
پیاز رنده شده 2 قاشق چایخوری
پودر سیر به مقدار دلخواه

 

طرز تهیه دیپ میگو پنیری در ظروف کارال :

دیپ میگو پنیری حداکثر در 15 دقیقه  آماده می شود و برای سرو نیاز به گرم کردن ندارد و هرچه بیشتر سرد شود، خوشمزه‌تر می شود.
این دیپ را میتوانید با کراکر و یا همراه با سبزیجات تازه میل نمایید و برای سرو در مهمانی‌ها بسیار مناسب است.

در یک کاسه پنیر خامه‌ای، کچاپ، سس مایونز،خردل و پودر سیر رورابا هم مخلوط نمایید.

تابه کارال را ابتدا گرم کرده و سپس روغن اضافه نمایید، بعد از گرم شدن تابه، میگوها را با پیاز رنده‌شده کمی تفت دهید.

میگو‌ها را با این مواد مخلوط کرده و داخل میکسر یک یا دو پالس بزنید تا پوره شوند.

سپس روی ظرف را پوشانده و حداقل به مدت 1 ساعت آن را داخل یخچال قرار دهید.

 

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نماد الکترونیک شرکت کارال