• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

صفحه اصلی / آموزش آشپزی / انواع خوراک با گوشت / طرز تهیه قرمزه نخودچی اصفهان در ظروف کارال

طرز تهیه قرمزه نخودچی اصفهان در ظروف کارال

طرز تهیه قرمزه نخودچی اصفهان در ظروف کارال

طرز تهیه قرمزه نخودچی اصفهان در ظروف کارال

مواد لازم برای طرز تهیه قرمزه نخودچی اصفهان در ظروف کارال :

 

 

مواد لازم مقدار
گوشت چرخ کرده مخلوط (بدون چربی) 350 گرم
آرد نخودچی یک پیمانه
نعناع خشک 2 قاشق چای خوری
رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپ خوری
زردچوبه یک و یک دوم قاشق چای خوری
فلفل سیاه پودر شده یک قاشق چای خوری
نمک به میزان لازم
پیاز (رنده شده و آب گرفته) یک عدد متوسط
پیاز (ریز خرد شده) یک عدد متوسط
آب 4 تا 5 پیمانه


 

طرز تهیه قرمزه نخودچی اصفهان در ظروف کارال :

گوشت، پیاز رنده شده، آرد نخودچی، یک قاشق چای خوری از نعناع خشک، نیمی از زردچوبه و نیمی از پودر فلفل سیاه را با هم مخلوط کرده و ورز دهید. مقداری آب را در کنار دستتان قرارداده و قاشق قاشق از آب، به مواد اضافه کنید تا زمانی که مایه به دست نچسبد و به اصطلاح گوشت کاملاً به هم دست دهد. کوفته­ هایی به اندازه یک گردوی بزرگ درست کرده و در یخچال استراحت دهید. در این بین پیاز خرد شده را با 2 تا 3 قاشق سوپ خوری روغن مایع در ماهیتابه گرم شده کارال سرخ کرده تا طلایی شود. بعد از آن زردچوبه و رب گوجه فرنگی را به ماهیتابه اضافه کرده کمی تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود و به اصطلاح رب به روغن بیافتد، بقیه نعناع را در ماهیتابه کارال ریخته و بلافاصله آب را اضافه کنید. کمی نمک زده و اجازه دهید آب شروع به جوشیدن کند.

کوفته­ ها را از یخچال خارج کرده و آن­ها را یکی یکی به آب درحال جوش اضافه کنید توجه داشته باشید که کوفته ­ها روی هم قرار نگیرند. بقیه پودر فلفل سیاه را اضافه کرده در ظرف را 20 دقیقه اول ببندید. پس از این مدت حرارت را کم کرده و اگر مایلید کمی سیب زمینی را درشت خلال کرده و به غذا اضافه کنید. بعد از نیم ساعت غذای خوشمزه شما آماده است.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نماد الکترونیک شرکت کارال