• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

نماد الکترونیک شرکت کارال
صفحه اصلی / آموزش آشپزی / انواع پلو / طرز تهیه ریزه پلو شیرازی در ظروف کارال

طرز تهیه ریزه پلو شیرازی در ظروف کارال

طرز تهیه ریزه پلو شیرازی در ظروف کارال

طرز تهیه ریزه پلو شیرازی در ظروف کارال

مواد لازم برای  تهیه ریزه پلو شیرازی در ظروف کارال :

 

مواد لازم مقدار
برنج دو پیمانه
لوبیا چشم بلبلی یک پیمانه
پیاز متوسط ۱ عدد
شبت خشک به مقدار لازم
دارچین یک قاشق چای­خوری
زعفران حل شده در آب ۱ قاشق سوپ خوری
سیر دو حبه
مرغ یا گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
فلفل به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم

 

طرز تهیه ریزه پلو شیرازی در ظروف کارال :

برنج را شسته و با مقداری آب و نمک حداقل به مدت ۳ ساعت خیس کنید، لوبیا را شسته و برای ۳ ساعت خیس کنید در این بین چند بار آب لوبیا را عوض کنید. لوبیا را در قابلمه کارال جداگانه بپزید. و آب آن را دور بریزید. برنج را آبکش کرده، لوبیا، شبت و برنج را با کمی دارچین و روغن مخلوط کرده و برنج را در قابلمه کارال دم کنید.

پیاز را در ماهیتابه گرم شده کارال کمی تفت داده ،مرغ، زردچوبه، نمک و فلفل را به ماهیتابه اضافه کرده و مرغ را بپزید. در آخر روی برنج و مرغ مقداری زعفران و کره بدهید.

نکته: اگر از گوشت چرخ­ کرده استفاده می­کنید پیاز را رنده کرده آب آن را بگیرید زردچوبه، نمک و فلفل را به گوشت زده و گوشت را بصورت سرگنجشکی گرد کرده و در مقداری روغن سرخ کنید. هنگام دم کردن پلو گوشت را لابه ­لا­ی برنج داده و دم کنید.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *